вторник, май 21, 2024

Таня Колчакова – Янева чете „Малките въпроси“ на второкласници в Библиотеката

Сподели

В днешния ден в Детския отдел се проведе поредната инициатива от Похода на книгите. Наш гост беше зам.-кметът на Община Пазарджик с ресор „Образование, култура, младежки дейности и спорт“ г-жа Таня Колчакова – Янева. Тя прочете пред второкласниците от Основно училище „Любен Каравелов“ приказката от Диана Петрова- „Малките въпроси“.

Възпитаниците на г-жа Т. Грозданова и г-жа З.Богданова с интерес изслушаха мъдрата приказка и се включиха активно в дискусията към нея.

Самите те задаваха много необичайни и интересни въпроси към г-жа Колчакова – Янева, свързани със спорта, предметите в училище, дори и с любимите й ястия. Нашата гостенка също отправи своите малки въпроси към децата, кои са любимите им книжки, какво правят в свободното си време и им разказа за предстоящите им детски събития, които организира Община Пазарджик за всички деца.

Емоционалната среща завърши с непринуден поздрав на децата към г-жа Колчакова – Янева с любимата им песен за Пипи Дългото чорапче и всички се включиха в забавен танц. Благодарим на г-жа Таня Колчакова – Янева, че ни гостува в рамките на Националната капания за насърчаване на четенето! Надяваме се, за в бъдеще да имаме още съвместни инициативи! – съобщиха от РБ „Н.Фурнаджиев“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Прочети още

Актуално днес